Voor Dans van de ziel wordt een gemengd SATB-koor van alle leeftijden samengesteld met 40 tot 50 zangers in een evenwichtige stemverdeling.

 

Aanmelden kan via deze link vóór 15 september 2024.

 

Een stemtest van 10 minuten bij de projectdirigent ka deel uit maken van de inschrijving. Reserveer hiervoor vrijdag 4 of 18 oktober (19.30-22 uur). Zangers bereiden een aantal maten voor van het Sanctus van Misa Tango (maten 30 t/m 39 en 50 t/m 66). Bladmuziek en oefenlink ontvang je, na je inschrijving, in september van de koorleider.

 

Projectkoor Gelderland streeft ernaar om zangers en publiek te verrassen en legt de muzikale lat hoog. Om dit te bereiken zorgt het PKG voor een goede organisatie en met elkaar zorgen we voor een prettige sfeer tijdens de repetities. Ben je jong en en nog niet zo ervaren, laat je niet weerhouden. In dat geval volstaan een stem met potentie, én inzet en enthousiasme.

 

Deelnamekosten: 66 euro (jonger dan 30 jaar) of 165 euro (30 jaar of ouder)

Bladmuziek (schatting):  15 euro (jonger dan 30 jaar) of 25 euro (30 jaar of ouder) 

 

GELREPAS EN MEEDOEN-REGELING NIJMEGEN

Ben je in het bezit van de Gelrepas of kom je in aanmerking voor Meedoen-Regeling van de Gemeente Nijmegen dan kun je tegen een gereduceerd tarief aan dit project deelnemen.